A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Консалтингові послуги служби зайнятості - всебічна підтримка для майбутніх підприємців

Дата: 15.03.2023 16:19
Кількість переглядів: 67

У рамках роботи Консалтингового центру фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості 15 березня провели вебінар "Кредитування бізнесу" за участю керівника відділу мікро, малого та середнього бізнесу ТВБВ N1004/0551 філії ДОУ АТ Ощадбанку Камранбека Усманова. До заходу долучились діючі підприємці та безробітні, які в майбутньому бажають започаткувати власну справу.

«Для успішного розвитку бізнесу підприємцям часто доводиться залучати додаткові кошти. Якщо ресурси компанії не дозволяють використовувати власні кошти, а інвестори не поспішають вкладатися у проєкт, розв’язати проблему допоможе фінансова підтримка від держави» – такими словами Камранбек розпочав свій діалог з присутніми.

Представник Ощадбанку поінформував, що одним із варіантів пошуку стартового капіталу є залучення інвестиційних і кредитних ресурсів. Він ознайомив учасників зустрічі з Державною програмою підтримки мікро, малого та середнього бізнесу. Програма передбачає фінансову допомогу шляхом здешевлення кредитів, через державну компенсацію процентної ставки до рівня 5%, 7% та 9% річних за кредитами в національній валюті(«Доступні кредити5-7-9%»).

Камранбек розповів про умови отримання кредиту (https://www.oschadbank.ua/credit/579), а саме:

•хто може отримати кредит,

•на які потреби можна отримати кредит,

•якими є вимоги для показників бізнесу та проекту для отримання кредиту,

•кредитні гарантії.

Наприкінці вебінару слухачі отримали відповіді на запитання, які надсилали в чат. На завершення Камранбек Усманов запросив усіх бажаючих стати партнерами Ощадбанку на вигідних  умовах.

Фахівчиня центру зайнятості нагадала також про можливість взяти участь у Державній програмі надання грантів на створення або  розвиток      власного бізнесу. Отримати гранти можуть як підприємці-початківці, так і люди, що вже мають досвід у бізнесі. Воная пояснила, як подати заяву та бізнес-план через платформу «ДІЯ» (https://is.gd/KT7RoW).

Фахівці Мар'їнського районного центру зайнятості роблять все можливе, щоб підтримати майбутніх підприємців, надають якісні адресні послуги та повний комплекс профорієнтаційних послуг.

Бажаємо майбутнім підприємцям вдалих бізнес-ідей та прибутковості започаткованої справи і завжди готові допомогти втілити мрію в реальність.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь