A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Державна служба України з питань праці

Як правильно оформити неповнолітнього працівника

Агов, роботодавці! До вас звертаються за роботою неповнолітні працівники? Дізнайтеся, що варто врахувати щодо умов і тривалості їхньої праці, прийому на роботу, виплати заробітної плати, спеціальних гарантій тощо.

10:36 01.07.2021

Як правильно оформити працівника

Наймати працівників можуть компанії, приватні підприємці, а також фізичні особи, які беруть на роботу кухарів, нянь, водіїв тощо. При цьому всі вони стають роботодавцями і мають дотримуватися трудового законодавства. Розповідаємо про всі тонкощі оформлення працівників.

10:28 01.07.2021

Як Держпраці взаємодіє Державною податковою службою?

Подоланням незадекларованої праці є складним завданням, вирішення якого як показує досвід діяльності Держпраці упродовж всього часу її існування, не є виключною проблемою держави або одного державного органу. Незадекларована праця зачіпає інтереси всіх учасників ринку і цілого ряду державних органів.

10:05 01.07.2021

Не декларуєте працівників – сплатіть штраф!

Інспектори праці  мають право перевіряти, як бізнес виконує трудове законодавство. Тут ми розповідаємо про порядок перевірки оформлення працівників та про те, які штрафи доведеться сплатити за працівників, чия праця не задекларована.

09:57 01.07.2021

Масштаби незадекларованої праці в України

За останніми офіційними даними Державної служби статистики України 3,27 млн осіб повністю або частково зайняті неформально. До них треба було б додати дані про людей, що отримують зарплату «в конверті», не оформлюють роботу за сумісництвом, мають інші договори замість трудових. Але офіційних даних про це немає.

09:39 01.07.2021

Задекларована праця допомагає розвивати бізнес

Маєте власний бізнес? Укладаючи трудові договори з працівниками, ви отримуєте безліч переваг: імідж соціально відповідальної компанії чи підприємця, можливість залучати інвестиції та кращих фахівців, виходити на нові ринки та чесно конкурувати за якістю послуг і ціною.

09:34 01.07.2021

Задекларована праця = трудові і соціальні права

Працювати за трудовим договором – вигідно! Трудове законодавство гарантує найманому працівнику здорові та безпечні умови праці, оплачувані відпустки й лікарняні. Вам допоможуть у разі нещасного випадку на роботі, дадуть пільги, якщо у вас є малолітні діти. Всього цього позбавлені незадекларовані працівники.

09:29 01.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь