A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

У Мар’їнській громаді за доброю традицією привітали ветеранів з Днем пам’яті та примирення та з 76-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 07.05.2021 15:37
Кількість переглядів: 619

До Дня пам’яті та примирення та 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за доброю традицією у Мар’їнській громаді вітають ветеранів, яких кожного року поряд з нами, нажаль, залишається все менше. Цього року керівництвом громади у м.Красногорівка були відвідані оселі учасника бойових дій Пелагії Миколаївни Губи та Анатолія Дмитровича Лисенка, який є особою з інвалідністю внаслідок війни.

Фото без описуФото без опису 

Фото без описуФото без опису

А у селі Парасковіївка завітали до учасника бойових дій, фронтовика Павла Микитовича Дудіна. Щирі вітання від голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка та керівника Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Юрія Григульця передав ветеранам громади заступник голови Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Дмитро Верецун. Традиційно до вітань долучився голова організації ветеранів Мар’їнської міської об’єднаної територіальної громади Василь Мелюс. Від керівництва громади ветерани отримали продуктові набори, слова щирої вдячності та найтепліші побажання міцного здоров’я, довголіття, миру та злагоди.

Фото без описуФото без опису

Не залишилися поза увагою і мешканці «Будинку ветеранів» в с.Новомихайлівка, які також отримали щирі вітання зі святом Перемоги від обласної та місцевої влади та солодкі подарунки.

Фото без описуФото без опису

Пам’ять – це один з найбільших скарбів, якими володіє людство. В ці знаменні дні не залишаймо ветеранів без належної уваги, доброго слова, моральної підтримки. Ніщо не зігріє так серце, як повага і шана оточуючих. Вона подарує їм сили і енергії ще на довгі роки.

Низький уклін та вдячність нашим ветеранам за Перемогу! Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь