Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Особовим складом ДСНС розпочато ремонтні роботи з відновлення покрівлі Мар’їнського районного центру дитячо-юнацької творчості

Дата: 17.05.2021 11:00
Кількість переглядів: 602

Сьогодні  особовим складом ДСНС розпочато ремонтні роботи з відновлення покрівлі Мар’їнського районного центру дитячо-юнацької творчості.  Починаючи з 2014 року покрівля неодноразово зазнавала пошкоджень від уламків снарядів, внаслідок чого від протікань  страждав другий поверх будівлі.

Роботи з відновлення силами ДСНС розпочато за дорученням голови Донецької облдержадмністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка.

Центр є дуже важливим  місцем для прифронтової зони, адже його відвідують більше 200 дітей, які проживають у Мар’їнці. Це місце, в якому допомагають кожній дитині обрати заняття до душі, максимально розвинути свої здібності та таланти, цікаво і з користю провести вільний час.  Тому допомога у відновлені таких об’єктів інфраструктури є вкрай необхідною та важливою для Мар’їнської громади.

Хід виконання робіт знаходиться на особистому контролі у керівництва Донецької облдержадміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації та Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь