A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Діти Мар’їнської громади, а також сіл Степне та Галицинівка повернулися з подорожі до Києва

Дата: 03.06.2021 12:43
Кількість переглядів: 515

Ось і завершилася подорож дітей Мар’їнської громади, а також сіл Степне та Галицинівка до столиці України. Сьогодні вони повернулися додому із безмежною кількістю позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Під час зустрічі з дітьми у місті Мар’їнка заступник керівника Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Дмитро Верецун привітав їх із поверненням додому та висловив щиру вдячність всім, хто приймав участь у організації такої цікавої поїздки. Діти та батьки в свою чергу також дякували всім за реалізацію такого важливого для дітей проєкту, за таку яскраву та незабутню подорож. Програма поїздки була насиченою та різноманітною.

Під час перебування у Києві діти гуляли Хрещатиком, відвідали Майдан Незалежності, Михайлівську площу, Гідропарк, на теплоходах прогулялися по Дніпру, насолодилися чудовими краєвидами Межигір’я. Побували у Верховній Раді України, зустрілися із головою Верховної Ради України Дмитром Разумковим. У Маріїнському парку разом із іншими учасниками дитячого благодійного проєкту «У мене є майбутнє» діти посадили саджанці туй, написали свої побажання про мир на Донбасі та закопали їх у капсулі на п’ять років.

Також діти мали приємну зустріч із першим заступником начальника ГУ Національної поліції у місті Києві, полковником поліції Віктором Нечитайлом, адже саме завдяки керівництву поліції Києва діти мали змогу без перешкод пересуватися столицею та почувати себе у безпеці під захистом правоохоронців.

З нагоди Дня захисту дітей відбувся феєричний гала-концерт за участю зірок української естради, блогерів та дитячих творчих колективів. Із великим задоволенням діти брали участь у майстер-класах, кожна дитина отримала подарунки та солодощі. Висловлюємо щиру вдячність організаторами проєкту «У мене є майбутнє» Оксані Лазебник, Марині Кінах та Євгену Сапожнікову, Головному Управлінню Національної поліції у місті Києві та всім, хто долучився до організації цього надзвичайно важливого проєкту для дітей, які проживають на лінії зіткнення. Дякуємо за щасливі посмішки наших дітей!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь