A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Представники громадськості, влади та провоохоронці обговорили проблематику сексуальних домагань та інших проявів насильства щодо жінок та дівчат у громаді

Дата: 08.06.2021 16:36
Кількість переглядів: 632

Сьогодні  в молодіжному центрі «Вікторія» м.Мар’їнка відбулася зустріч представників благодійного фонду «Українська фундація громадського здоров’я» з керівниками структурних підрозділів Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації та працівниками правоохоронних органів.

У ході заходу учасники обговорили проблематику сексуальних домагань та інших проявів насильства щодо жінок та дівчат у громаді, а також питання проведення «Аудиту безпеки» як одного з кроків попередження сексуальних домагань та інших форм сексуального насильства щодо жінок та дівчат у громадських місцях.

Регіональна координаторка МБФ "Українська фундація громадського здоров'я" Ганна Лемешко, повідомила учасників про імплементацію ініціативи у різних країнах світу, а також, ознайомила з  практиками, що вже впроваджено в Україні та надала приклад покрокової реалізації ініціативи у громаді.

Станом на сьогодні, аудити безпеки проведені в 10 громадах Луганської, Донецької та Запорізької областей, 4 (чотири) з них вже прийняли бюджетні цільові програми з безпеки. Крім того, кожного місяця зростає кількість громад, що долучаються до ініціативи шляхом самостійної імплементації.

Використання методології Глобальної ініціативи «Безпечні міста та безпечні громадські простори для жінок і дівчат» дає можливість долучитися до кращих практик світового рівня у впровадженні гендерно-чутливих програм та організації безпечного життєвого простору для жінок, чоловіків, хлопчиків та дівчат, які проживають на території громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь