Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

В Мар’їнському Будинку культури відбувся урочистий захід «Суверенна моя Україна», присвячений 25-й річниці Конституції України

Дата: 25.06.2021 12:41
Кількість переглядів: 1001

Сьогодні в Мар’їнському Будинку культури відбувся урочистий захід «Суверенна моя Україна», присвячений 25-й річниці Конституції України. Участь у заході взяло керівництво Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації, представники установ та організацій, військовослужбовці, жителі та гості громади.

Із визначним державним святом Конституції всіх привітав керівник Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Юрій Григулець. З нагоди свята відзнаками міської військово-цивільної адміністрації були нагороджені працівники сільського господарства, соціальної сфери, освітяни, медичні працівники, співробітники ДСНС та комунальних підприємств громади.

З нагоди прийдешнього Дня молоді не оминули увагою і юних жителів громади. За вагомий особистий внесок у розвиток молодіжної політики Мар’їнської громади та активну громадську позицію були нагороджені представники молодіжних центрів та активної молоді. Яскравою концертною програмою глядачів привітали діти та творча молодь громади.

До уваги присутніх Мар’їнською бібліотекою до Дня Конституції України у фойє Будинку культури було представлено тематичну виставку літератури.

Фото без опису 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь