A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Мінцифри запустило національний тест на цифрову грамотність для держслужбовців

Дата: 15.07.2021 08:29
Кількість переглядів: 387

Державні службовці відтепер можуть дізнатися власний рівень цифрової грамотності. Після складання національного тесту на цифрову грамотність для держслужбовців кожен отримає електронний сертифікат і зможе вдосконалити саме ті цифрові навички, які «провисають».  

Міністерство цифрової трансформації України запустило на порталі Дія.Цифрова освіта національний тест на цифрову грамотність для державних службовців.

Цифрограм для держслужбовців заснований на рамці цифрових компетентностей для громадян України та оцінює 30 цифрових компетентностей. 

Цифрограм для держслужбовців втілений за підтримки Програми EGAP, що фінансується Швейцарією і реалізується Фондом Східна Європа. Віктор Лях, президент Фонду Східна Європа: «Сьогодні цифрова грамотність стає критичною необхідністю для кожного, і державні службовці не є винятком. Особливо, якщо зважати на курс побудови «держави в смартфоні», якого дотримується Україна. Що більше держслужбовців опанують цифрові інструменти і матимуть мотивацію навчатися нового, то продуктивнішою буде їхня робота, то легше буде впроваджувати реформи в роботі державного апарату».

Цифрограм для держслужбовців є складовим компонентом Цифрограму, технічний компонент якого реалізований за підтримки проекту «Зміцнення громадської довіри», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина підкреслила, що державні службовці завдяки Цифрограму дізнаються свій рівень цифрової грамотності, свої сильні та слабкі сторони.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь