A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

У Красногорівці відсвяткували День міста та День металурга

Дата: 17.07.2021 19:37
Кількість переглядів: 514

Цього сонячного літнього дня в Красногорівці урочисто відзначили одразу два важливих свята - День міста та День працівників металургійної і гірничодобувної промисловості.

На початку заходу зі  словами вітання до мешканців міста звернувся керівник Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Юрій Григулець. Очільник Мар’їнської громади побажав красногорівцям міцного здоров’я, витримки, добра і злагоди,  а головне - якнайшвидшого настання миру. Також Юрій Васильович оголосив Подяки Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію працівникам комунальних підприємств, фермерських господарств, колективам медичних, навчальних, культурно-освітніх закладів, релігійних організацій, підприємцям міста. За плідну співпрацю, сумлінне виконання службових обов’язків у зоні проведення операції Об’єднаних сил, активну громадську позицію були відзначені військовослужбовці 28-ої окремої механізованої бригади. 

Також присутніх привітала заступник генерального директора Приватного Акціонерного Товриства «Красногорівський вогнетривкий завод» Олена Шкуріна та вручила працівникам Красногорівського вогнетривкого заводу Почесні грамоти за високий професіоналізм та відданість рідному місту.

Впродовж святкової програми жителям та гостям Красногорівки гарний настрій своїми вокальними і танцювальними номерами дарували виконавці і творчі колективи з сіл Новомихайлівка і Зоряне, міст Красногорівка і Курахове. Чудовим подарунком для присутніх став виступ гурту «Вертеп» з міста Дніпро. Атмосфера цього вечора була надзвичайно теплою і дружньою.

Вітаємо красногорівців зі святом! Мирного неба, незламності духу, щасливого і безхмарного майбутнього вашому місту!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь