A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Вітання керівника Мар'їнської міської військово-цивільної адміністрації Юрія Григульця з Днем визволення міста Красногорівка від російської окупації

Дата: 01.08.2021 07:30
Кількість переглядів: 409

Шановні мешканці та захисники Красногорівки!

Щиро вітаю вас з Днем визволення від російської окупації!

 

7 років минуло з тих днів, коли українські військові дали жорстку відсіч ворогу та звільнили  місто Красногорівку. Разом із українським прапором вони повернули місту свободу, надію на щасливе майбутнє та повноцінне життя. За це ми щиро дякуємо військовослужбовцям, добровольцям, волонтерам, які доклали зусиль для збереження державності нашої країни.

На жаль, війна не відступає, і на околицях міста ще чутно вибухи й постріли. Ворог і досі залишається неподалік і продовжує тероризувати мирних мешканців постійними обстрілами.

Дозвольте висловити слова шани та поваги всім мешканцям Красногорівки за вашу віру, стійкість та мужність. Ви всі зазнали душевного болю, а багато хто втратили рідних чи близьких, але не дивлячись ні на що, ви кожного дня намагаєтеся долати труднощі, продовжуєте жити в рідних домівках та вносити свій вклад в життєдіяльність свого рідного міста.

Окремі слова подяки нашим військовим, які ризикуючи власним життям, стали на захист української землі і звільнили Красногрівку від російських найманців. Сили, наснаги та витримки тим, хто і сьогодні боронить наші кордони!

Я щиро вітаю вас всіх зі святом! Бажаю кожній родині миру та злагоди, здоров’я та добробуту, невичерпних життєвих сил в єдиній країні під чистим мирним небом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь