A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Відбувся перший етап Спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Покровського району Донецької області

Дата: 14.08.2021 10:28
Кількість переглядів: 450

13 серпня у с.Гришине Покровської об’єднаної територіальної громади пройшов перший етап Спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Покровського району Донецької області.

Сім збірних команд, які представляли громади Покровського району, змагалися між собою у таких видах спорту як футзал, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки.

Привітали учасників Спартакіади і побажали усім гарного настрою та спортивного азарту голова Покровської райдержадміністрації Андрій Бондаренко і заступник голови Покровської районної ради Сергій Сажко.

Під час змагань учасники продемонстрували свої спортивні вміння і таланти, а вболівальники – активну підтримку своїх команд. Усі присутні отримали масу позитивних емоцій та заряд енергії.

За результатами Спартакіади збірна Мар’їнської громади посіла четверте загальнокомандне місце. У настільному тенісі серед чоловіків перше місце зайняв головний спеціаліст відділу земельних відносин, агропромислового розвитку та захисту довкілля управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Євген Гиндик, друге місце в настільному тенісі серед жінок - адміністратор відділу з надання адміністративних послуг Марія Бондаренко, друге місце серед жінок у шахах - адміністратор відділу з надання адміністративних послуг Ірина Іщенко, команда чоловіків у змаганнях з футзалу посіла друге місце.

Вітаємо нашу команду з призовими місцями та бажаємо спортивних успіхів і подальших перемог!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь