A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

У м.Красногорівка відбувся святковий захід з нагоди Дня незалежності України

Дата: 23.08.2021 19:07
Кількість переглядів: 611

Сьогодні у Красногорівці відзначили 30-у річницю від дня здобуття Україною своєї незалежності. З цієї нагоди у міському парку імені Тараса Шевченка відбувся святковий концерт.

На початку заходу жителів, гостей міста та військовослужбовців Збройних Сил України привітав заступник керівника Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Дмитро Верецун та побажав усім злагоди, миру, добробуту та віри у щасливе майбутнє нашої країни. Також присутніх з державним святом привітав начальник відділу з питань розвитку територій Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Андрій Просоленко.

Почесними грамотами Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації за особливу відвагу, мужність та героїзм, проявлені під час захисту суверенітету України, були нагороджені військовослужбовці 1-го механізованого батальйону військової частини А0666. За багаторічну сумлінну працю і професіоналізм, а також з нагоди святкування 30-ї річниці незалежності України відзначили працівників закладів освіти, культури, комунальних підприємств та громадських активістів.

Неможливо було не згадати події останніх років, які продовжуються війною на нашій землі. В пам’ять про тих, хто не повернувся до рідного дому, хто віддав життя, захищаючи Україну, присутні схилили голови в хвилині мовчання.

Захід продовжився яскравими виступами виконавців, які подарували глядачам чудові вокальні, інструментальні та хореографічні композиції. Також гості святкового заходу мали можливість долучитися до справжніх козацьких розваг та переглянути виставку робіт майстрів декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь