Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

У Мар’їнці відсвяткували 30-у річницю незалежності України та День міста

Дата: 25.08.2021 10:43
Кількість переглядів: 637

24 серпня з нагоди відзначення 30-ї річниці незалежності України та Дня міста Мар’їнка відбувся святковий концерт «Моя Україна єдина та вільна».

Урочиста частина заходу розпочалася з вітань заступника голови Покровської районної ради Сергія Сажка та керівника Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Юрія Григульця. Очільник громади побажав присутнім жителям, гостям міста та військовослужбовцям, щоб у кожному домі панували щастя, добро і злагода, а на нашу рідну землю якнайшвидше повернулися мир та спокій.

Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження. Почесними грамотами Покровської районної ради та Покровської райдержадміністрації були нагороджені громадські діячі, медики та працівники освіти за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Керівник Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Юрій Григулець вручив Почесні грамоти військовослужбовцям 28-ї механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу за особливу відвагу, мужність та героїзм, проявлені під час захисту суверенітету України. Також відзначили працівників поліції, закладів культури, освіти, агропромислових підприємств, медиків, рятувальників ДСНС України та громадських активістів.

Святкування продовжилося виступами творчих колективів і виконавців. Для малечі цього дня в парковій зоні також провели розважальну програму. На площі міста був організований справжній ярмарок, а неподалік Будинку культури – виставка військової техніки. Усі охочі мали можливість спробувати свої сили в козацьких змаганнях, відвідати смачні українські страви, словом, цікаво і приємно провести час в цей чудовий день. Увечері несподіваним подарунком для усіх стало фаєр-шоу від колективу «Джем» з м.Маріуполь. Завершилося святкування запальною дискотекою.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь