Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

У Мар’їнці вшанували пам’ять захисників України, які загинули за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України

Дата: 27.08.2021 09:34
Кількість переглядів: 900

Сьогодні у м.Мар’їнка до Дня пам’яті захисників України, які загинули за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, відбулася година-реквієм «Незламні та нескорені».

Звертаючись до присутніх мешканців громади та військовослужбовців, заступник керівника Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Дмитро Верецун підкреслив важливість цієї дати для нас, яка назавжди залишиться в історії України як велике горе, і водночас – приклад героїзму і самовіддачі наших військовослужбовців.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку воїнам, які загинули при виконанні бойового завдання під час оборони міста Мар’їнка, присутні вшанували пам’ять героїв, які боролися і віддали життя за долю України і за наше майбутнє.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь