Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін зустрівся з рятувальниками у м.Красногорівка

Дата: 02.09.2021 14:33
Кількість переглядів: 505

Сьогодні заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін з робочою поїздкою відвідав місто Красногорівку, куди прибули службовці Головного управління ДСНС України у Чернігівській області та Головного управління ДСНС України у Рівненській області для продовження відновлення житла, яке було пошкоджене внаслідок бойових дій.

Спільно з в.о. керівника Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Сергієм Ліфанчуком заступник очільника Донецької області перевірив умови проживання і харчування особового складу підрозділів. Перед рятувальниками стоїть важлива задача - допомогти відновити будинки мешканцям міст Мар’їнка, Красногорівка та села Новомихайлівка, адже більшість власників пошкоджених домівок не мають можливості власними силами провести ремонтні роботи та закупити необхідні матеріали.

Нагадаємо, 1 вересня розпочався черговий етап відновлювальних робіт в прифронтових населених пунктах Мар’їнської громади. Будівельні матеріали придбані за кошти обласного бюджету та передані громадянам на безоплатній основі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь