A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

У Мар’їнській громаді відбулися заходи, присвячені Дню визволення Донбасу від фашистських загарбників та Дню пам’яті жертв фашизму

Дата: 08.09.2021 13:57
Кількість переглядів: 618

Кожен рік віддаляє нас від незабутньої і переможної дати – Дня визволення Донбасу від фашистської навали. Але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодуючи життя, боронив свою рідну землю, свою Батьківщину.

Традиційно в Мар’їнській громаді з нагоди відзначення річниці визволення Донбасу від фашистської окупації та Дня пам’яті жертв фашизму відбулися мітинги і години пам’яті.

У м.Мар’їнка біля Меморіалу загиблим воїнам зібралися жителі міста, працівники установ, організацій, підприємств, учнівська молодь, представники громадських організацій та військовослужбовці Збройних Сил України. З промовами до присутніх звернулися заступник керівника Мар’їнської військово-цивільної адміністрації Дмитро Верецун та голова організації ветеранів Мар’їнської міської об’єднаної територіальної громади Василь Мелюс.

В усіх населених пунктах Мар’їнської громади цього дня хвилиною мовчання і покладанням квітів до меморіалів і братських могил вшанували світлу пам’ять загиблих у жахливій війні воїнів-захисників та жертв фашизму.   

Також у закладах освіти були проведені уроки пам’яті  та лекції-бесіди про визволення території Донецької області від фашистської окупації.

Працівники бібліотечних закладів громади до відзначення пам’ятної дати оформили тематичні книжкові виставки та провели години пам’яті для відвідувачів.

У Мар’їнському Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Вогник надії» відбулася виставка композицій із квітів «Стеляться квітами дороги бійцям, що мир несли в наш дім…». Оригінальні фантазійні творчі роботи з природних матеріалів та квітів рідного краю виготовлялися отримувачами реабілітаційних послуг за допомогою фахівців Центру та батьків.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь