A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

У Мар’їнці рятувальників привітали з професійним святом

Дата: 17.09.2021 13:23
Кількість переглядів: 382

Сьогодні з нагоди відзначення Дня рятувальника України в молодіжному центрі «Вікторія» у м.Мар’їнка  відбувся святковий концерт «Хоробрі серця». З професійним святом працівників державної служби України з надзвичайних ситуацій привітав керівник Мар’їнської   міської   військово-цивільної  адміністрації Юрій Григулець.

Очільник громади подякував рятувальникам за самовіддачу і мужність та побажав їм міцного здоров’я, невичерпної енергії, родинного затишку і добробуту.

За сумлінне виконання службових  обов’язків, високі досягнення у професійній діяльності, відвагу, проявлену під час проведення операції об’єднаних сил на території Донецької області Подяками Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації та Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області були нагороджені працівники 7-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області, службовці цивільно-військового співробітництва, військовослужбовці 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів зимового походу. Почесними нагородами – медалями «За службу на Донбасі» відзначили керівний склад 7-го ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області.

Подяку за особисту мужність, самовідданість та високий професіоналізм, виявлені під час виконання службового обов’язку оголосив начальник 7-го ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області Руслан Калініченко керівнику Мар’їнської міської ВЦА Юрію Григульцю.

Святковий настрій продовжили дарувати присутнім своїми  вокальними і хореографічними номерами творчі колективи Мар’їнської громади та м.Вугледар.

Шановні рятувальники, прийміть щирі вітання з професійним святом! Міцного здоров’я вам, наснаги та терпіння у вашій нелегкій праці!

               

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь