A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

30 вересня - День усиновлення

Дата: 30.09.2021 08:00
Кількість переглядів: 476

Щоб дитинство було безтурботним, радісним і щасливим, кожній дитині необхідна батьківська любов, тепло та родинний затишок. Мама і тато — два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя. Батьками можна стати, не лише народивши дитину, а й усиновивши її.

В останній день вересня ми відзначаємо День усиновлення. Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі! Вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, опікунів та піклувальників. Хай у ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай ваше життя буде безхмарним та щасливим!

Дітям, які втратили родину, може допомогти кожен, хто небайдужий: одні – усиновлять, інші – допоможуть дитині знайти батьків, треті – нададуть фахову консультацію тим, хто виявив бажання усиновити, або тим, хто вже усиновив.

Зробіть перший крок, зверніться до служби у справах дітей Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації за адресою: м. Мар’їнка, вул. Шевченка, 3, тел. 0506586099.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь