A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Освітян Мар’їнської громади привітали з професійним святом

Дата: 30.09.2021 11:51
Кількість переглядів: 438

Напередодні відзначення Дня працівників освіти в Мар’їнському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся урочистий захід.

З професійним святом освітян громади привітали керівник Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Юрій Григулець, заступник голови Покровської районної ради Сергій Сажко, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Людмила Панченко. Найтепліші побажання і слова вдячності за неоціненний внесок у виховання, навчання і всебічний розвиток дітей лунали для вчителів, вихователів, керівників гуртків.

Подякою Міністерства освіти і науки України за ініціативу, наполегливість, вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України була нагороджена директор Мар’їнського районного центру дитячої та юнацької творчості Аліна Коссе. Почесними грамотами Донецької облдержадміністрації, Покровської районної ради та Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації за багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм відзначили кращих фахівців освітньої галузі.

Продовжили урочистий захід яскраві хореографічні та вокальні номери творчих колективів і виконавців Мар’їнської громади.

Шановні працівники освіти, щиро вітаємо вас з професійним святом! Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної творчої наснаги, нових педагогічних звершень, родинного затишку і добробуту!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь