A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Архівний сектор Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Покровського району Донецької області

Дата: 30.09.2021 12:40
Кількість переглядів: 456

 

Адреса:
 

м. Мар’їнка, Покровський район, Донецька область

85600

Електронна адреса:

37251850@mail.gov.ua

Графік роботи:

понеділок-п’ятниця - 7.45 - 16.00

перерва – 11.45 -12.00 

вихідний: субота – неділя

Графік прийому громадян:
понеділок-четвер - 7.45 - 16.00

перерва - 11.45 -12.00 

Завідувач архівного сектору Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Покровського району Донецької області - Ганна Нефьодова

Архіваріус архівного сектору Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Покровського району Донецької області - Неля Самохвалова

В архівному секторі міської військово-цивільної адміністрації зберігаються документи з кадрових питань (особового складу): накази з кадрових питань (особового складу); відомості нарахування заробітної плати; особові рахунки та особові картки звільнених працівників;  книги обліку трудового стажу і заробітку колгоспників, акти про нещасні випадки на виробництві, документи з кадрових питань (особового складу) виборчих комісій з виборів Президента України, народних депутатів України та місцевих виборів (станом на 01.09.2021 року – 125 фондів на 5746 од.зб.), ліквідованих підприємств, які здійснювали свою діяльність на території громади.

Пріоритетами у роботі архівного сектору міської військово-цивільної адміністрації є забезпечення належних умов для зберігання документів та надання якісних інформаційних послуг у сфері архівної справи. Одним із видів діяльності архівного сектору міської військово-цивільної адміністрації є виконання запитів соціально-правового характеру, пов’язаних з призначенням та перерахунком пенсій. Запит фізичної особи соціально-правового характеру може стосуватися самого(ї) заявника (заявниці), осіб, що перебувають на його (її) утриманні, під опікою або піклуванням, його (її) померлої(го) дружини (чоловіка), близьких родичів. Відповідно до ст. 20 Закону України «Про звернення громадян» звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження. Звернення громадян, які мають встановлені законодавством пільги, розглядаються у першочерговому порядку. Надання архівних довідок (копій, витягів), необхідних для забезпечення соціального захисту громадян, здійснюється безоплатно.

Особистий прийом громадян та надання консультацій здійснюється працівниками архівного сектору міської військово-цивільної адміністрації щотижнево з понеділка по четвер (при собі мати паспорт та ксерокопію трудової книжки). Письмові звернення громадян можуть бути надіслані на електронну адресу: 37251850@mail.gov.ua. В зверненні зазначається  ПІБ, місце фактичного проживання, контактний номер, тема (запитання), хронологічний період запитуваної інформації, дата, також додається копія трудової книжки.

У випадку тимчасового припинення ведення архівним сектором міської військово-цивільної адміністрації особистого прийому громадян (протиепідемічні обмеження, надзвичайна ситуація тощо) прийом запитів фізичних осіб на цей період здійснюється поштовим зв’язком та електронною поштою. Архівні довідки (копії, витяги) надсилаються на поштову адресу, зазначену у запиті заявника (заявниці), у сканованій копії - на його (її) адресу електронної пошти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь