A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

ОГОЛОШЕННЯ про подання кандидатур до складу конкурсної комісії з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету у 2022 році

Дата: 04.11.2021 13:39
Кількість переглядів: 330

 

Відповідно до Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року №1049 (зі змінами) та з метою утворення конкурсної комісії з розгляду програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету у 2022 році (надалі - Конкурсна комісія) оголошено відбір представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ і фахівців, до складу Конкурсної комісії.

Заяви про включення до складу Конкурсної комісії можуть подавати представники інститутів громадянського суспільства, наукових установ та фахівці відповідно до пріоритетних завдань конкурсу, які мають відповідний досвід роботи.

 Для участі у відборі потрібно подати заяву про включення до складу Конкурсної комісії, в якій зазначити таку інформацію:

  • рівень, ступінь освіти;
  • досвід діяльності у відповідній сфері із забезпечення виконання пріоритетних завдань;
  • досвід участі кандидата у виконанні (реалізації) програм (проектів, заходів), що спрямовані на забезпечення виконання пріоритетних завдань, та рівень виконання (реалізації) програм (проектів, заходів);
  • досвід членства кандидата у конкурсних комісіях з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка;
  • міжнародна експертна діяльність у відповідній сфері із забезпеченням виконання пріоритетних завдань протягом останніх трьох років;
  • делегування кандидата інститутом громадянського суспільства, який він представляє, або науковою установою, в якій він працює, з додаванням відповідного листа-підтвердження. 

Заявники подають заяви про включення до складу комісії з проставленням особистого підпису в паперовій формі.

Звертаємо увагу, не може бути членом комісії особа, що є керівником, членом керівних органів або працівником учасника конкурсу.

Члени комісії зобов’язані не допускати реального або потенційного конфлікту інтересів під час розгляду конкурсних пропозицій.

Члени конкурсної комісії здійснюють свої повноваження на громадських засадах.

Заяви про включення до складу Конкурсної комісії подаються до управління соціального захисту населення Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Покровського району Донецької області до 18 листопада 2021 року. 

Контактні дані для отримання додаткової інформації: управління соціального захисту населення Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Покровського району Донецької області: м. Мар’їнка, вул. Каштанова, 2.

Телефон для довідок – (066) 8082724.

Контактна особа: Воронін Роман Вікторович – заступник начальника управління соціального захисту населення Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Покровського району Донецької області.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь