A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

До відома власників корів, овець та кіз, що ведуть господарство на території Мар'їнської міської територіальної громади.

Дата: 22.11.2021 10:15
Кількість переглядів: 336

На виконання Порядку використання у 2021 році коштів обласного бюджету, передбачених для часткового відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння молока, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 25.05.2021 № 482/5-21, зареєстрованого Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Харків) 09 червня 2021 року за № 40/220 (далі – Порядок), Донецькою облдержадміністрацією утворено комісію із визначення власників корів, овець та кіз, яким надається часткове відшкодування вартості придбаної установки індивідуального доїння молока, персональний склад якої затверджено розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 05.07.2021 № 687/5-21 (в редакції розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 11.08.2021 № 799/5-21 (далі – Комісія).

Відповідно до Порядку головним розпорядником коштів обласного бюджету, передбачених для часткового відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння молока, є департамент агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької облдержадміністрації (далі – Головний розпорядник), який знаходиться за адресою: бул. Машинобудівників, 20, 3 поверх, м. Краматорськ, Донецька обл., 84313.

Отримувачами коштів є господарства населення, що ведуть господарство на території Донецької області, в особі фізичних осіб – власників корів, овець та кіз (далі – власники корів, овець та кіз).

Право на часткове відшкодування вартості установки індивідуального доїння молока (далі – установки) мають власники корів, овець та кіз, які утримують дві та більше корів та (або) чотири та більше овець та (або) кіз, які у 2021 році придбали установку індивідуального доїння молока, крім такої, що була у користуванні.

Власники корів, овець та кіз мають право на часткове відшкодування вартості лише однієї установки один раз протягом дії Програми економічного і соціального розвитку Донецької області на 2021 рік, затвердженої розпорядженням голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 05 лютого 2021 року № 100/5-21 (із змінами) (далі – Програма).

Часткове відшкодування здійснюється в обсязі 75% від фактичної вартості установки, що придбана протягом поточного бюджетного періоду, та не може перевищувати 15000 гривень.

Власники корів, овець та кіз, які мають намір отримати часткове відшкодування вартості установки, протягом строку, зазначеного в даному оголошені для подачі документів, подають на розгляд Комісії такі документи:

1) заяву про надання часткового відшкодування вартості придбаної установки індивідуального доїння молока (додаток 1 до Порядку);

2) копії паспортів великої рогатої худоби, реєстраційних свідоцтв овець/кіз, виданих у встановленому порядку;

3) копію документу, який підтверджує факт оплати придбаної установки індивідуального доїння молока;

4) копії технічної документації на установку (із зазначенням її індивідуального серійного номера) та гарантійного талону;

5) копію паспорту громадянина України;

6) копію реєстраційного номеру облікової картки платника податків, або паспорту громадянина України (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті);

7) згоду на обробку персональних даних;

8) довідку про банківські реквізити, видану банківською установою, в якій відкрито розрахунковий рахунок;

9) довідку, видану банківською установою, в якій відкрито рахунки, про відсутність (наявність) прострочених боргових зобов’язань за кредитами;

10) письмове зобов’язання фізичної особи — власника корів, овець та кіз повернути кошти обласного бюджету, одержані для часткового відшкодування вартості установки, у разі невиконання вимог, передбачених пунктом 4 розділу IV та у випадках, зазначених у пункті 4 розділу V Порядку (додаток 2 до Порядку).

Підставами для прийняття рішення про відмову у наданні часткового відшкодування вартості установки є:

1) подання заяви та документів, визначених пунктом 5 розділу ІІІ, особою, яка згідно із пунктом 1 розділу ІІ Порядку не має право на часткове відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння молока;

2) подання на розгляд Комісії недостовірних відомостей та документів;

3) власником корів, овець та кіз протягом останніх двох років отримано або отримується аналогічна підтримка (відшкодування, компенсація) з обласного або інших бюджетів;

4) власник корів, овець та кіз має заборгованість або прострочені боргові зобов’язання за кредитами в банківській установі, в якій відкрито розрахунковий рахунок.

Заяви та документи від претендентів приймаються у робочий час в приміщені департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької облдержадміністрації (далі – департамент) за адресою:

бул. Машинобудівників, 20, 3 поверх (кім. № 42), м. Краматорськ, Донецька обл., 84313, отримання довідкової інформації за телефонами: (0626) 42-01-20, 42-01-21 та на офіційній вебсторінці департаменту за посиланнями: https://agro.dn.gov.ua/rozporyadzhennya-golovi-doda-vid-25-25-2021-482-5-21/; https://agro.dn.gov.ua/vikoristannya-u-2021-rotsi-koshtiv-oblasnogo-byudzhetu-dlya-chastkovogo-vidshkoduvannya-vartosti-pridbanih-ustanovok-individualnogo-doyinnya-moloka/;

Комісія починає приймати заяви та документи від претендентів з наступного дня після публікації даного оголошення та закінчує 01.12.2021.

Засідання комісії відбудеться 09.12.2021 за адресою: м. Краматорськ,
бул. Машинобудівників, 20, 3 поверх, кім. № 12.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь