A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Мініярмарок вакансій до Міжнародного дня людей з інвалідністю

Дата: 25.11.2021 11:36
Кількість переглядів: 314

Щороку 3 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. В рамках Загальнообласної Декади зайнятості для людей з інвалідністю, 25 листопада фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості провели мініярмарок вакансій та послуг за допомогою сервісу ZOOM.


«Сьогоднішній захід приурочений саме до цього дня, задля того, щоб особам з інвалідністю надати можливість поспілкуватися одночасно на одній площадці з великою кількістю роботодавців. Кожна людина зможе знайти роботу, відповідно до своїх можливостей», - розповіла директорка Мар’їнського районного центру зайнятості Галина Бурлака.
Учасники мініярмарку – представники ринкоутворюючих підприємств - ВП «Курахівська ТЕС» ТОВ «ДТЕК Східенерго», ТОВ «Агрофірма «Світанок», ТОВ «Свято-Іллінський машинобудівний завод», ПРАТ «Великоанадольський вогнетривкий комбінат» запропонували вакансії для осіб з інвалідністю.
Відповідно до Закону України «Про зайнятість населення», роботодавці зобов'язані інформувати службу зайнятості про вакансії, в тому числі вакансії, які передбачені для осіб з інвалідністю. «У рамках Закону «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», роботодавці повинні виконувати норматив робочих місць для працевлаштування такої категорії — 4%», - наголосила начальник відділу взаємодії з роботодавцями Валерія Доценко.
За результатами заходу декілька безробітних запрошені на онлайн -співбесіду, одній особі видано направлення на стажування на виробництві.
Після завершення мініярмарку пошукачі роботи поспілкувалися з роботодавцями в онлайн - режимі, отримали інформацію про умови праці, соціальні гарантії, можливості кар’єрного росту.
Ярмарок вакансій – один із дієвих заходів, які сприяють реалізації основних завдань служби зайнятості у сфері організації працевлаштування населення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь