A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

У Мар’їнському центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Вогник надії» відбувся святковий захід із соціально-культурної реабілітації «Свято Добра»

Дата: 01.12.2021 16:04
Кількість переглядів: 346

         Щороку 3 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. З цієї нагоди 1 грудня 2021 року в Мар’їнському центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Вогник надії» відбувся святковий захід із соціально-культурної реабілітації «Свято Добра».

         З найкращими побажаннями до всіх присутніх звернулася заступник керівника Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації  Тетяна Збицька, яка вручила вихованцям закладу солодкі подарунки. Також успіхів, здоров’я, тепла та злагоди побажала відвідувачам та гостям центру комплексної реабілітації начальник Мар’їнського міського управління соціального захисту населення Наталя Бондаренко.

         Отримувачі комплексних реабілітаційних послуг, діти з інвалідністю та особи з інвалідністю старше 18 років, разом із казковими героями Мері Попінс та Пеппі Довгою Панчохою подорожували країною Добра та продемонстрували свої таланти в декламуванні віршів, сучасній хореографії, співали пісні та змагалися у веселих ігрових конкурсах. Також отримувачами реабілітаційних послуг було підготовлено виставку творчих робіт «Рівні серед рівних». Присутні на святі мали можливість ще раз переконатися в тому, що попри всі негаразди та проблеми у житті дітей та осіб з особливими потребами кожен із них – це талановита та неповторна особистість.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь