A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Уікенд милосердя «Добротою зігріваючи серця» у Мар’їнській міській центральній бібліотеці

Дата: 03.12.2021 14:50
Кількість переглядів: 461

3 грудня щороку разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами.

Мар’їнська міська центральна бібліотека, методико-бібліографічний відділ Мар’їнської міської центральної бібліотеки та Мар’їнський міський Будинок культури провели для людей з інвалідністю уікенд милосердя «Добротою зігріваючи серця».

На захід були запрошені Голова організації ветеранів Мар’їнської міської ВЦА Василь Мелюс та спеціаліст по соціальній роботі ДОРКАС, пастор церкви Преображення Роман Рязанцев.

Ведучі – Коваленко Лариса (бібліограф) та Матвієнко Олена (методист) говорили про добро, милосердя, яке завжди цінується й живе в серцях усіх людей.

Здавна добре слово і пісня лікує серце, чарує душу. Отож, для присутніх лунали художні номери в виконанні Лідії Єлєсіной, Тетяни Цибульник, Кравченко Валентини, неперевершеного народного ансамбля «Колос»,

учнів музичної школи м. Мар’їнка (директор Мальченко Наталія). Родзинкою заходу став гумористичний виступ учасників художньої самодіяльності Георгіївського сільського будинку культури Пугач Світлани та Рибки Наталії.

Всім нам нелегко у сьогоднішній скрутний час, але пам’ятаймо, що проблеми людей з особливими потребами можливо вирішити лише спільними зусиллями.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь