A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Семінар для студентів Відокремленого структурного підрозділу "Донецький фаховий коледж Луганського національного аграрного університету"на тему «Як знайти бажану роботу»

Дата: 10.12.2021 08:54
Кількість переглядів: 272

9 грудня у приміщенні Відокремленого структурного підрозділу "Донецький фаховий коледж Луганського національного аграрного університету"   пройшов семінар для студентів «Як знайти бажану роботу?».  

Учасники заходу разом з фахівцями центру зайнятості обговорили джерела вакансій, які можна використовувати при пошуку роботи. Начальник відділу активної підтримки безробітних Олена Гречук наголосила на важливості офіційного працевлаштування, попередила студентів про можливі способи шахрайства  при працевлаштуванні і порадила обережно ставитися до посередницьких послуг під час пошуку роботи.

Провідний фахівець з профорієнтації  відділу активної підтримки безробітних Юлія Могукало звернула увагу студентів на те, що ключем до бажаної роботи може стати успішне проходження співбесіди з роботодавцем. Успіх або неуспіх кандидата при проходженні  співбесіди залежить як від професійних якостей, так і від того, яке враження він справить на роботодавця. Вона познайомила дітей із сучасними презентаційними матеріалами, надала інформацію про вимоги до якісного резюме, відео резюме та портфоліо.

 До того моменту, як студенти отримають професію і зроблять перші кроки у доросле професійне життя, залишається певний час. Цей час  необхідно витратити якнайкраще для того, щоб набути навичок, необхідних для самостійного пошуку роботи і побудови успішної кар’єри.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь