Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Мар’їнський районний центр зайнятості нагадує, що до 15 січня 2022 року необхідно подати звітність за формою № 1-ПА

Дата: 10.12.2021 10:32
Кількість переглядів: 659

Відповідно до Порядку подання форми звітності № 1-ПА «Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні та здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців», затвердженого Наказом Міністерства соціальної політики України від 07.08.2015 №815 звітність за формою 1-ПА заповнюється суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, та суб’єктами господарювання, які здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців.

Куди подавати? - До базових центрів зайнятості та/або міських та районних філій Донецького обласного центру зайнятості.

Де взяти форму? - Завантажити форму звітності (квартальну) та ознайомитись з порядком її подання можливо за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0717-19.

Нагадуємо, що відповідно до ч. 4 ст. 53 Закону України «Про зайнятість населення», у разі неподання або порушення порядку подання суб’єктом господарювання, який надає послуги з посередництва у працевлаштуванні про працевлаштованих ним осіб, стягується штраф у двократному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої на момент виявлення порушення.

Звертаємо увагу на те, що суб’єкти господарювання, які протягом звітного періоду не працевлаштували ні однієї особи, також подають звітність № 1-ПА з нульовими показниками.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь