A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Заходи напередодні Дня Святого Миколая і Новорічних свят

Дата: 16.12.2021 14:09
Кількість переглядів: 443

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Мар’їнської військово-цивільної адміністрації інформує про заходи, які відбудуться напередодні Дня Святого Миколая і Новорічних свят.

У рамках проведення благодійного проєкту «У мене є майбутнє» 20, 21 грудня 2021 року діти шкільного та дошкільного віку Мар’їнської територіальної громади отримають новорічні подарунки від організатора проєкту, волонтерки, громадської діячки Ксюши Київської.

22 грудня 2021 року в рамках проведення святкової акції «Дива Святого Миколая» учні початкових класів Мар’їнської територіальної громади відвідають святкові вистави та отримають від Святого Миколая солодкі подарунки. Акція проводиться в рамках відомого Міжнародного гуманітарного проєкту «Допомога Схід» за підтримки командувача ОС ЗСУ генерала-лейтенанта Сергія Наєва. Керівник-координатор проєкту - офіцер командування об’єднанних сил ЗСУ, письменник Борис Кутовий. До проведення заходів залучаються актори Чернігівського обласного театру ляльок ім. О. Довженко.

23 грудня 2021 року 110 дітей шкільного віку, з числа обдарованих дітей та дітей пільгових категорій, що мешкають у населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення, відвідають Донецький академічний обласний драматичний театр у місті Маріуполі. Захід відбудеться за підтримки Донецької обласної державної адміністрації. Під час свята учні переглянуть новорічну виставу, візьмуть участь у новорічних майстер-класах та отримають солодкі подарунки.

З 24 по 30 грудня 2021 року діти, які проживають на лінії зіткнення, отримають новорічні подарунки від голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації.

Крім того, усі учні та вихованці закладів освіти Мар’їнської територіальної громади отримають солодкі подарунки до Новорічних свят від керівника Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь