A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Повідомлення про намір зміни/встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами для населення приватних житлових будинків присадибного типу, підприємств та організацій різних форм власності на території насел. пунктів громади

Дата: 24.12.2021 11:32
Кількість переглядів: 383

Комунальне підприємство «Міський стіл єдиного замовника

міста Красногорівка»

85630 Донецька обл., Мар`їнский р-н, м. Красногорівка, вул.Охтирська ,14

UA 60 335496 00000 26009051828997ПАТ КБ «ПриватБанк», МФО 335496, ЄДРПОУ 40852897, msez@ukr.net

 

Повідомлення про намір зміни/встановлення тарифів на послуги з поводження  з побутовими  відходами для населення  приватних житлових  будинків присадибного типу, підприємств та організацій  різних форм власності на території населених пунктів   м.Красногорівка, с. Зоряне, с.Желанне Перше, с. Желанне Друге, с. Олександропіль Мар’їнської міської територіальної громади

 

        На виконання Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Постанови КМУ від 26.07.2006 року  № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами», Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», затвердженої наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 року № 130 комунальне підприємство «Міський стіл єдиного замовника міста Красногорівка»  (далі - КП «МСЄЗ м. Красногорівка») повідомляє  про намір зміни/встановлення тарифів на послуги з поводження  з побутовими  відходами для населення  приватних житлових  будинків присадибного типу, підприємств та організацій  різних форм власності на території населених пунктів   м.Красногорівка, с. Зоряне, с.Желанне Перше, с. Желанне Друге,  с. Олександропіль Мар’їнської міської територіальної громади, згідно з вимогами  чинного законодавства та надає наступну  інформацію.

     1. Загальний розмір планового тарифу на послугу з  поводження з побутовим відходами та його структуру.

Об'єм реалізації та статті витрат

         2021-2022 р.р. план

 

1.Об'єм вивозу - разом,тис.,куб.м.

17,42

 

населення

14,1

 

бюджетні організації

0,6

 

інші організації

2,72

 

2.Доходи - разом,тис.грн.

4849,59

 

населення

3854,02

 

бюджетні організації

173,46

 

інші організації

822,11

 

3.Витрати - разом,тис.грн.

4577,16

 

електроенергія

   

Паливно-мастильні матеріали

577,32

 

Фонд оплати праці

1635,05

 

нарахування на фонд оплати праці

359,71

 

амортизація

   

податки,збори,обов язкові платежі

   

спецодяг

23,14

 

інші витрати

(адмінистративні,загальновиробничі)

762,86

 

витрати на розміщення (на полігоні)

1219,08

 

Собівартість вивозу 1 куб м. ТПВ

262,82

 

ТАРИФИ,грн.

   

для населення з рентабельністю 4 %

273,34

 

з ПДВ 20 %

328,00

 

бюджетних організацій з рентабельністю 10%

289,1

 

з ПДВ 20 %

346,93

 

інших організацій з рентабельністю15%

302,25

 

з ПДВ 20 %

362,69

 

ФІНАНСОВИЙ РЕЗУЛЬТАТ, тис.грн.

272,43

 

Рентабельність, %

5,62

 

 

  1. Періодичність надання послуги, графік вивезення побутових відходів:

- для населення  м. Красногорівка (контейнерний вивіз ТПВ)  - понеділок,  вівторок,  четвер,  п’ятниця;

- для підприємств та організацій різних форм власності м. Красногорівка згідно графіку  вивезення побутових відходів (контейнерний вивіз ТПВ);

- для населення с.Зоряне, с.Желанне Перше, с.Желанне Друге, с. Олександропіль  Мар’їнської міської територіальної громади – кожної середи;

- для підприємств та організацій різних форм власності  населених пунктів  с. Зоряне, с.Желанне Перше, с. Желанне Друге, с.Олександропіль  Мар’їнської міської територіальної громади – кожної середи;

- графік надання послуг з вивозу ТПВ в м. Красногорівка, с.Зоряне, с.Желанне Перше, с. Желанне Друге, с.Олександропіль  Мар’їнської міської територіальної громади, додається.

  1. Обґрунтування причин зміни/встановлення тарифу на вивезення побутових відходів.

         КП «МСЄЗ міста Красногорівка» проведені відповідні розрахунки економічно обґрунтованих витрат тарифів на послуги  з поводження з побутовими відходами на 2021-2022 роки для населення  приватних житлових  будинків присадибного типу, підприємств та організацій  різних форм власності на території населених пунктів   м.Красногорівка, с. Зоряне, с. Желанне Перше, с. Желанне Друге, с. Олександропіль Мар’їнської міської територіальної громади.

        Діючий тариф  для м. Красногорівка на послуги з поводження з побутовими  відходами для населення приватних   житлових   будинків   було встановлено розпорядженням керівника військово-цивільної адміністрації       м. Красногорівка від 09.10.2020 року  №  234, який  складає – 33,6 грн./місяць без ПДВ.

        Причиною перегляду тарифів на послуги  з поводження з побутовими відходами, що надаються КП «МСЄЗ міста Красногорівка» для населення  приватних житлових  будинків присадибного типу, підприємств та організацій  різних форм власності на території м. Красногорівка стали збільшення вартості  складових витрат  погоджених тарифів, підвищення цін на енергоносії, паливно-мастильні матеріали з 23,00 грн./л (з ПДВ) до 30,00 грн./л. (з ПДВ), комплектуючі та запасні частини, підвищення цін на розміщення  побутових відходів  на  полігоні  з 40,0 грн.  до 70,0 грн. за 1 куб.м  (з ПДВ), підвищення мінімальної заробітної плати, збільшення об’ємів вивезення ТПВ та відповідним збільшенням кількості рухомого складу, задіяного у вивезенні   ТПВ. На сьогоднішній день існуючий тариф з поводження з побутовими відходами є економічно необґрунтованим, він не відшкодовує витрати, необхідні для нормального функціонування підприємства.

        Для вирішення проблеми своєчасного та якісного надання послуг з поводження з побутовими відходами  пропонується  встановити економічно обґрунтовані тарифи згідно з діючими цінами.

        Тариф на послуги з поводження  з побутовими відходами для населених пунктів с. Зоряне, с. Желанне Перше, с. Желанне Друге, с. Олександропіль Мар’їнської міської територіальної громади до цього часу  не розроблявся.

       За результатами конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів м.Красногорівка, с. Зоряне, с. Желанне Перше, с. Желанне Друге, с. Олександропіль Мар’їнської міської територіальної громади переможцем Конкурсу  та надавачем послуг з  вивезення побутових  відходів для вище зазначених населених пунктів  визначено комунальне  підприємство «Міський  стіл єдиного замовника м.Красногорівка», у зв’язку  з чим виникла необхідність  у розрахунку  тарифів на послугу з поводження з побутовими відходами для населених пунктів с. Зоряне, с. Желанне Перше, с. Желанне Друге, с. Олександропіль Мар’їнської міської територіальної громади.

          Додаємо  загальний розмір планового тарифу на послуги з  поводження з побутовими відходами для  кінцевого споживача, поданого до міської військово-цивільної адміністрації, уповноваженої встановлювати тарифи для населених пунктів м.Красногорівка,  с.Зоряне, с.Желанне Перше, с.Желанне Друге, с.Олександропіль Мар’їнської міської територіальної громади.

Собівартість 1 куб. м., грн.

262,82

Тарифи

грн.

для населення з рентабельністю 4 %

273,34

з ПДВ 20%

328,00

для бюджетних організацій з рентабельністю 10%

289,10

з ПДВ 20%

346,93

для суб’єктів підприємницької діяльності з рентабельністю 15% (інші організації)

302,25

з ПДВ 20%

362,69

 

 

Наймену-

вання

послуг

од.

виміру

Тариф

без ПДВ за одиницю,

грн.

Середньо

річна норма,

куб. м.

Середньо

місячна

норма,

куб. м.

Тариф на 1 людину, грн. в місяць, без ПДВ

Тариф на 1 людину, грн. в місяць, з ПДВ

Категорія житла

 

Вивіз ТПВ

 

куб.м.

 

273,34

 

1,5108

 

0,1259

 

34,41

 

41,30

Приватні будинки з опаленням на твердому паливі

 

         Зауваження і пропозиції від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 10 календарних днів з дня повідомлення споживачів про намір  зміни/встановлення тарифів  на послуги з поводження з побутовими відходами для   населення  приватних житлових будинків присадибного типу, підприємств та організацій  різних форм власності  на  адресу комунального  підприємства «Міський стіл єдиного замовника м, Красногорівка»: м. Красногорівка, вул. Адміністративна,14а., або на електронну пошту підприємства— msez@ukr.net.

 

Директор комунального підприємства

«Міський стіл єдиного замовника

м. Красногорівка»                                                                                                                                       Роман СЕРДЮКОВ

 

Графік надання послуг з вивозу  ТПВ в м. Красногорівка

 

1.Сміттєвоз  з заднім завантаженням по вулицях  м.Красногорівка:

Вівторок,п’ятниця:

Фермерська

Слав’янська

Покровська

Суворова

Соборна

Риночна

Чкалова

Чехова

Акадіміка  Корольова

Матросова

Конотопська

Відродження

Мічуріна

Гагаріна

Калинова

Садова

Понеділок,четвер

Б.Хмельницкого

Толстого

Григорія  Сковороди

Ломоносова

Медична

Звьоздна

Середа

Нахімова

Лисенка

Набережна

Бєлінського

Островського

 

2.Контейнери :

Понеділок,вівторок,четвер, п’ятниця

Гоголя

Щаслива

Некрасова

Конституції

Пушкіна

Історична

Желєзнодоріжня

Лермонтова

8 Марта

Шевченка

Шкільна

Яблунева

Челюскінців

Зелена

Дачна

Лозова

Сєдова

Каштанова

Лазурна

Студентів

Геологічна

Ватутіна

Лутугіна

Географічна

Кутузова

Металургів (Котовського)

Охтирська

Адміністративна

Відродження

Панаса Мирного

Северна

Шмідта

Олеся Гончара

Молодіжна

Кобзаря

Западна

Малинова

Центральна 4 квартал

1 Мая

Чайковського

Грушевського

Орєхова

Абрикосова

І.Франка

Прокоф "єва

Ярослава Мудрого

Миру (Петровського)


    Графік надання послуг з вивозу  ТПВ в c.Зоряне,с.Желанне Перше,с.Желанне Друге,с.Олександропіль:

Сміттєвоз  з заднім завантаженням по вулицях  :

Кожної середи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь