A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Оголошення про проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадського суспільства соціальної спрямованості, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів місцевого бюджету

Дата: 23.12.2021 12:52
Кількість переглядів: 558

Оголошення

про проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадського суспільства соціальної спрямованості, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів місцевого бюджету у 2022 році

 

Мар’їнська міська військово-цивільна адміністрація Покровського району Донецької області оголошує конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадського суспільства соціальної спрямованості, для виконання (реалізації) яким надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів місцевого бюджету (далі - Конкурс).

Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року №1049 (із змінами) та розпорядження керівника міської військово-цивільної адміністрації від 26 листопада 2021 року №1167 «Про оголошення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадського суспільства соціальної спрямованості, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів місцевого бюджету у 2022 році».

Мета конкурсу – розвиток партнерства з громадськими організаціями соціального спрямування та залучення їх до розв’язання соціальних проблем цільових груп населення Мар’їнської міської територіальної громади Покровського району Донецької області відповідно до визначених пріоритетних напрямків.

У конкурсі беруть участь інститути громадського суспільства, зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за шість місяців до оголошення конкурсу.

Конкурсні пропозиції, які подаються на конкурс, мають бути спрямовані на вирішення таких пріоритетних завдань:

 

1. Забезпечення соціального захисту пільгових та незахищених верств населення, здійснення заходів статутними органами громадської організації, передбачених її статутом (положенням), реалізація їх програм (проектів, заходів).

2. Надання послуг для вразливих верств громадян.

3. Відзначення святкових, пам’ятних та історичних дат, пов’язаних з вшануванням та увічненням пам’яті ветеранів війни, жертв нацистських переслідувань та політичних репресій, Чорнобильської трагедії, захистом незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, формуванням соборності та державності, проголошенням незалежності України, а також відвідування військових поховань і військових пам’ятників.

4. Розвиток волонтерського руху.

5. Проведення заходів з патріотичного виховання молодого покоління.

У межах Конкурсу можуть бути підтримані такі види діяльності:

1. Проведення роботи над ефективним вирішенням місцевих проблем ветеранів війни, осіб з інвалідністю, сімей загиблих, померлих учасників бойових дій.

2. Проведення засідань за круглим столом та інших інформаційно-просвітницьких заходів відповідно до тематики програми (проєкту, заходу).

3. Підвищення інституційної спроможності громадських організацій.

Також враховуватимуться пропозиції щодо адміністративних витрат на організаційне та матеріально-технічне забезпечення громадських організацій для виконання (реалізації) програм (проєктів, заходів), а саме:

1. Оренда нежитлових приміщень та оплата комунальних послуг у межах норм споживання щодо приміщень, в яких громадська організація проводить свою статутну діяльність.

2. Оплата праці (матеріальне заохочення) та нарахування на заробітну плату для кожного з не більше трьох штатних працівників у розмірі не більше мінімальної заробітної плати.

3. Придбання канцелярських товарів.

4. Послуги зв’язку та обслуговування оргтехніки.

5. Пам'ятно-меморіальні заходи, пов’язані з відзначенням Дня Конституції України, Дня незалежності України, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Дня пам’яті жертв Голодоморів в Україні, Міжнародного дня людей  похилого  віку,  Міжнародного  дня  людей  з  інвалідністю,  Дня пам’яті  Чорнобильської трагедії та Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

6. Банківські послуги.

Рівень виконання (реалізації) програм (проєктів, заходів) має відповідати адміністративно-територіальному рівню проведення конкурсу.

У рамках проведення конкурсу не можуть бути підтримані проєкти, які:

  1. Спрямовані на отримання прибутку.
  1. Спрямовані на підтримку політичної партії або релігійної організації.

Граничний обсяг фінансування конкурсної пропозиції за рахунок коштів місцевого бюджету становить 315,0 тис грн.

Надання фінансової підтримки здійснюється в межах асигнувань, передбачених в місцевому бюджеті на відповідний рік.

За рахунок коштів місцевого бюджету може бути профінансовано не більше 85% вартості програми (проєкту, заходу). Решта 15% необхідного обсягу фінансування програми (проєкту, заходу) мають бути забезпечені інститутами громадського суспільства у вигляді матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у т.ч. оплата вартості приміщення, техніки, обладнання, проїзду тощо.

Інститут громадянського суспільства може подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій.

При укладенні договорів про надання фінансової підтримки на 2022 рік інститутам громадського суспільства, з числа переможців конкурсу, необхідно буде враховувати необхідність виправлення (усунення) недоліків, які будуть оголошені конкурсною комісією на її засіданнях, а також привести кошториси витрат на реалізацію програм (проєктів, заходів) до вимог чинного законодавства.

Для участі в конкурсі необхідно подати такі документи:

  1. Заяву про участь у конкурсі за формою згідно з додатком 1 Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 (із змінами).
  2. Опис програми (проєкту, заходу) за формою згідно з додатком 2 та кошторис витрат, необхідних для виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу) за формою згідно з додатком 3 Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 (із змінами).
  3. Листи-підтвердження про підтримку у виконанні (реалізації) відповідної програми (проєкту, заходу) або готовність долучитися до її (його) організації органів державної влади, наукових установ, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій (в разі їх залучення до виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу).
  4. Інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства, зокрема досвід виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу) протягом останніх двох років або з часу реєстрації, якщо інститут громадянського суспільства зареєстровано менш як за два роки до оголошення конкурсу, за рахунок бюджетних коштів та інших джерел фінансування, джерела фінансування інституту громадянського суспільства, його матеріально-технічну базу та кадрове забезпечення.
  1. Документ, що підтверджує повноваження уповноваженої особи інституту громадянського суспільства (на підписання, подання чи захист конкурсної пропозиції – у разі підписання чи захисту конкурсної пропозиції не керівником інституту громадянського суспільства).

Конкурсна пропозиція складається українською мовою.

Проєкти, що подаються для участі у конкурсі повинні бути розраховані не більше ніж на один бюджетний рік.

Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, покладається на учасника конкурсу.

Конкурсні пропозиції подаються у друкованій та електронній формі. Електронні копії документів, електронних носіях інформації разом із друкованим варіантом конкурсної пропозиції.

Конкурсна пропозиція не повертається учасникові конкурсу.

Конкурсні пропозиції приймаються з 23 грудня 2021 року по 22 січня   2022 року включно, щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, за адресою:
вул. Каштанова, 2, м. Мар’їнка (управління соціального захисту населення міської військово-цивільної адміністрації).

 

Консультації та додаткова інформація за телефоном (066)8082724 або за електронною адресою 44016989@mail.gov.ua

 

Строки проведення конкурсу з 25 січня 2022 року по 14 лютого 2022 року.

 

До участі у конкурсі не допускаються інститути громадянського суспільства у разі, коли:

інформація, зазначена в конкурсній пропозиції, не відповідає інформації про інститут громадянського суспільства, що міститься у відкритих державних реєстрах;

інститут громадянського суспільства не є юридичною особою, зареєстрованою в установленому порядку, або був зареєстрований пізніше ніж за шість місяців до оголошення проведення конкурсу;

інститут громадянського суспільства відмовився від участі в конкурсі шляхом надсилання офіційного листа;

інститут громадянського суспільства перебуває у стадії припинення за даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;

конкурсну пропозицію подано після закінчення встановленого строку подання конкурсних пропозицій та/або не в повному обсязі;

установлено факт порушення інститутом громадянського суспільства вимог бюджетного законодавства у попередніх двох бюджетних періодах із застосуванням заходу впливу за таке порушення (крім попередження);

конкурсна пропозиція не відповідає адміністративно-територіальному рівню виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу).

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь