Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Державна служба зайнятості - безробітним

Дата: 29.12.2021 12:47
Кількість переглядів: 322

28 грудня відбувся інформаційний вебінар із загальних питань зайнятості для осіб, які нещодавно отримали статус безробітного.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Олена Гречук розповіла слухачам про комплекс соціальних послуг, які надає служба зайнятості, про права та обов’язки безробітних та особливості обслуговування клієнтів у період карантину. Учасники вебінару познайомилися з  електронними сервісами державної служби зайнятості, зокрема  "Електронним  кабінетом шукача роботи", який дає можливість розмістити  резюме, уточнити  заплановані  та фактичні дати відвідування служби зайнятості, дізнатися про заходи, які проводитиме служба зайнятості та ін. Фахівчиня також презентувала слухачам Освітній портал державної служби зайнятості, розповіла про можливості кар’єрного консультування, яке здатне допомогти людині у вирішенні проблем і прийнятті рішень щодо професійної кар’єри.

Під час вебінару учасники дізналися про таку можливість працевлаштування, як створення сім’ї патронатного вихователя для догляду за дитиною, що перебуває у складних життєвих обставинах. Олена Гречук роз’яснила суть і зміст патронату над дитиною та поінформувала про можливість подання документів як кандидата у патронатні вихователі до служби у справах дітей. Бажаючі отримали особисті консультації з питань відбору кандидатів у патронатні вихователі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь