A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

До вихованців Мар’їнського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Вогник надії» завітала справжня різдвяна казка

Дата: 13.01.2022 15:30
Кількість переглядів: 284

         Продовжуючи низку різдвяних та новорічних свят, 13 січня 2022 року до вихованців Мар’їнського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Вогник надії» завітала справжня різдвяна казка разом із казковими героїнями Милашкою та Блистяшкою. Яскрава, незабутня, цікава та оригінальна вистава «Свято Різдва Христового» була підготована дітьми та молоддю: представниками церкви «Скінія» с.Дачне, церкви «Джерело життя» м.Мирноград за координацією християнської церкви м.Мар’їнка. Змістовні та добрі історії повчального змісту назавжди залишили слід у серцях отримувачів комплексних реабілітаційних та соціальних послуг у Центрі. Діти та молодь залюбки спілкувалися з гостями, казковими героями, та навіть порадували їх декламуванням віршів про таке чудове свято. Наприкінці театралізованої вистави отримувачі комплексних реабілітаційних послуг отримали солодкі подарунки від благодійників.

        Захід сприяв формуванню морально-етичних основ особистості через заходи соціально-культурної реабілітації, поглибленню уявлень про милосердя і красу людської душі, етику людських стосунків, історію виникнення традиції святкування Різдва, вихованню почуття гідності, співчуття, чуйності, доброти, любові до ближнього та просто дав змогу кожному повірити у справжнє різдвяне диво.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь