Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

У Мар’їнському центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Вогник надії» відбувся святковий тематичний захід «Свято Водохреща»

Дата: 19.01.2022 11:43
Кількість переглядів: 275

Для всіх вірян низка різдвяних свят завершує Водохреща. Нині в Мар’їнському центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Вогник надії» відбувся святковий тематичний захід «Свято Водохреща».

Присутні на заході мали змогу доторкнутися до святої історії одного з найвеличніших свят року, дізналися історію його виникнення, традиції та звичаї святкування Водохреща в Україні. Наприкінці виховного заходу відбувся майстер-клас із декорування посуду для освячення води. Захід сприяв духовному вихованню, формуванню поваги до традицій рідного народу та Батьківщини, естетичний смак, позитивному емоційно-ціннісному ставленню до народних звичаїв і обрядів, культурному розвитку кожної особистості.

Цього ж дня аби привітати дітей та молодь з особливими потребами, що отримують комплексні реабілітаційні та соціальні послуги в Центрі, завітали представники ЦЗФ «Курахівська» ДТЕК. Гості неабияк порадували дітей іграшками та смаколиками, а також подарунками для зміцнення матеріально-технічної бази Центру. У свою чергу вихованці МЦКР «Вогник надії» продемонструвавши свої музичні та танцювальні таланти, пограли на ложках та декламувати вірші.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь