A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Брифінг у Мар’їнському районному центрі зайнятості

Дата: 14.01.2022 15:20
Кількість переглядів: 242

14 січня в Мар’їнському районному центрі зайнятості пройшов брифінг «Підсумки роботи Мар’їнського районного центру зайнятості у 2021 році та пріоритетні напрями діяльності у 2022 році». До участі у заході були запрошені представники засобів масової інформації: представниця офіційного вебсайту Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Інна Владімірова та кореспондент загальнополітичної газети Донецької області «Новини регіону» Павло Готовщиков.

Директорка Галина Бурлака познайомила учасників брифінгу з результатами роботи Мар’їнського районного центру зайнятості у 2021 році. Протягом року 1418 громадян отримали статус безробітної особи та перебували на обліку у центрі зайнятості, 737 осіб були працевлаштовані на вільні та новостворені робочі місця, 12 осіб взяли участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру, 280 безробітних проходили профнавчання, перенавчання, підвищення кваліфікації, 4014 осіб з числа зайнятого та незайнятого населення отримали 9177 профорієнтаційних послуг. На сьогоднішній день на обліку у Мар’їнському районному центрі зайнятості перебувають 224 безробітних.

Галина Бурлака поінформувала про впровадження нової моделі надання клієнтоорієнтованих послуг центрами зайнятості. Вона підкреслила, що сьогодні основним пріоритетом служби зайнятості є розвиток сервісів, технології обслуговування клієнтів, впровадження цифрових рішень для зручності користувачів. «Служба зайнятості, - наголосила Галина Бурлака, - є установою, яка підтримує людей під час кризових моментів на ринку праці, поєднуючи цифрові рішення з послугами персонального консультування та посередництва в працевлаштуванні. Отже, послуги служби зайнятості спрямовані на підтримку громадян України в управлінні своєю кар’єрою і навчання протягом усього життя для того, щоб бути конкурентоспроможним на ринку праці».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь