Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Робоча зустріч фахівця Мар’їнського районного центру зайнятості з керівництвом ПП «Ексітон» та Аптеки № 204 «Добрі ліки» в місті Мар'їнка

Дата: 03.02.2022 15:52
Кількість переглядів: 283

Одним із першочергових завдань Мар’їнського районного центру зайнятості є досягнення високого рівня співпраці з роботодавцями, що передбачає розуміння та наполегливу роботу над якіснішим задоволенням їх потреб. Однією із форм співпраці служби занятості з роботодавцями є безпосереднє відвідування роботодавця.

лютого відбулася низка робочих зустрічей фахівця Мар’їнського районного центру зайнятості Вікторії Кісіль з керівником Приватного підприємства «Ексітон» Лідією Дяченко та в. о. завідувача Аптеки № 204 «Добрі ліки» Анною Тімкіною.

Метою зустрічі було надання детальної інформації про послуги служби зайнятості роботодавцям, а саме - щодо компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування за направленням служби зайнятості безробітних осіб, на нове робоче місце, в пріоритетних видах економічної діяльності, або безробітних громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. Повідомила про можливість профвідбору на замовлення роботодавця. Закцентувала увагу на напрямках практичного застосування таких сучасних електронних сервісів служби зайнятості, як електронний кабінет роботодавця, електронна подача звітності.

Результатом зустрічі стала домовленість про подальшу співпрацю.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь