Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Без води залишається частина Донецької області

Дата: 16.05.2022 15:21
Кількість переглядів: 182

Централізоване водопостачання у низці громад Донецької області наразі відсутнє через військову агресію росії проти України. Про це директор департаменту житлово-комунального господарства Донецької ОВА Сергій Гончаренко сказав під час онлайнового брифінгу сьогодні, 16 травня.  

Наразі знеструмлені насосна станція третього підйому Південно-Донбаського водогону у Майорському та насосна станцію першого підйому Південно-Донбаського водогону, яка розташована в районі селища Василівка.  

Без води залишилася частина Донецької області, яка заживлена від Південно-Донбаського водогону - це Волноваська, Вугледарська, Маріупольська, Мар’їнська, Торецька та Авдіївська громади.  

«Другий Донецький водогін – це північна група міст області - працює в штатному режимі. Забезпечує питною водою Слов’янськ, Краматорськ, Дружківку, Костянтинівку», - зазначив Сергій Гончаренко. 

Наразі немає можливості надати послугу у Лиманській громаді через знеструмлення об’єктів централізованого водопостачання. 

«По Покровській групі міст – це Покровськ, Мирноград, Добропілля, на жаль, ми були вимушені перейти на водозабезпечення від Карлівського водосховища. На кілька місяців резерв води є. Чекаємо припинення бойових дій та будемо відновлювати повноцінну роботу», - повідомив Сергій Гончаренко.

Джерело: https://www.facebook.com/100064759054230/posts/380574184111214/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь