Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

19 червня - день батька

Дата: 19.06.2022 13:05
Кількість переглядів: 387

Щороку у третю неділю червня в Україні відзначається День батька. Вітаємо всіх батьків із важливим і значущим святом – Днем батька. У житті кожного з нас батько відіграє важливу роль, будучи гарантом захисту, мудрим порадником і другом. Бажаємо вам родинного благополуччя, гордості за дітей, здоров'я і віри у свої сили.

День батька — це свято на честь всіх татусів. Цього року воно особливо щемливе для України, адже безліч наших батьків (як і матерів) захищають своїх дітей і нашу країну від російського ворога зі зброєю в руках, щохвилини ризикуючи власним життям. Через війну і вимушену міграцію багато родин досі залишаються розділеними.

В очах малюка – тато – це найвірніший друг, наймудріший порадник та найсильніший захисник. Він, як і мама, виховує й підтримує, навчає та заспокоює, тому стає найближчою людиною для своєї дитини. Навіть в дорослому віці батько завжди буде на вашому боці, навіть якщо весь світ обернеться спиною.

Ось чому було запроваджено День батька – свято, коли ми можемо висловити свою вдячність за все, що тато для нас робить, і показати свою любов та повагу до нього. 

Хай кожна дитина на землі має батька!!!! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь