Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Перелік адміністративно-територіальних одиниць, в межах яких припиняється доступ до єдиних та державних реєстрів

Дата: 28.06.2022 11:59
Кількість переглядів: 239

ОНОВЛЕНО! Перелік адміністративно-територіальних одиниць, в межах яких припиняється доступ користувачів до єдиних та державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України, в умовах воєнного стану.

Відповідно до підпункту 1 пункту 12 постанови Кабінету Міністрів України від 06.03.2022 № 209 «Деякі питання державної реєстрації та функціонування єдиних та державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції, в умовах воєнного стану» наказом Міністерства юстиції України від 03.06.2022 № 2208/5 внесені зміни до Переліку адміністративно-територіальних одиниць, в межах яких припиняється доступ користувачів до єдиних та державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України, в умовах воєнного стану, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 01.04.2022 №1307/5

Так відповідно до пункту 2 цього Наказу встановлено, що в межах населених пунктів Донецької області, де доступ користувачів до єдиних та державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України, не припиняється, доступ до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, Державного реєстру речових прав на нерухоме майно забезпечується виключно в режимі перегляду відомостей / інформації, що міститься в цих реєстрах, та надання таких відомостей / інформації за зверненнями фізичних та юридичних осіб.

Відповідно до Переліку на території Донецької області припиняється доступ користувачів до єдиних та державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України, в умовах воєнного стану в межах наступних адміністративно-територіальних одиниць:

  • Бахмутський район (крім міст Бахмут, Соледар, Торецьк, Часів Яр);
  • Волноваський район;
  • Горлівський район;
  • Донецький район;
  • Кальміуський район;
  • Краматорський район (крім міст Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ, Слов’янськ, смт Олександрівка);
  • Маріупольський район;
  • Покровський район (крім міст Гірник, Добропілля, Красногорівка, Курахове, Мирноград, Новогродівка, Покровськ, Селидове).

В межах адміністративно-територіальних одиниць, що не включені до затвердженого Міністерством юстиції переліку, доступ користувачів до єдиних та державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції, забезпечується з урахуванням зумовлених умовами воєнного стану технічних характеристик (можливостей).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь