Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

ДТЕК повертає світло: за тиждень енергетики відновили електропостачання для 58 тисяч родин на Донеччині

Дата: 25.07.2022 13:34
Кількість переглядів: 229

З 18 по 24 липня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося виконати ряд ремонтів мереж, пошкоджених обстрілами, та повністю чи частково відновити електроживлення у 80 населених пунктах Донецької області. Знову зі світлом – 58 тисяч родин.  Попри дуже складну ситуацію в регіоні енергетики продовжують відновлювати електропостачання жителям Донеччини щойно це стає можливим.

Незважаючи на постійні обстріли, аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі за тиждень змогли відновити електропостачання для жителів 80 населених пунктів. Це дозволило повернути світло в оселі 58 504 родин. Щоденно над ремонтами електромереж після обстрілів працює до 20 бригад енергетиків.

Зокрема за вихідні енергетики повернули світло для 14 532 родин у 22 населених пунктах Донецької області. Найбільше відновлень за 23-24 липня – у Бахмутському районі: 6,6 тисяч родин Бахмутської громади та 1,5 тисяч родин Торецької громади знову отримують електроживлення. Енергетики також змогли з дозволу військових попрацювати у Мар’їнській, Костянтинівській, Селидівській громадах.

На Донеччині продовжуються активні бойові дії, тривають обстріли, у тому числі авіа- та ракетні удари. Енергоінфраструктура регіону постійно руйнується, припиняється робота енергопідприємств. Тож ми просимо жителів області з розумінням ставитися до проблем з електроживленням.

Поки що без світла лишаються 323 населених пункти Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 152 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим.

Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь