Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!

Дата: 23.08.2022 08:20
Кількість переглядів: 177

Фото без опису


Виборюючи незалежність держави, кожна нація обирає символи своєї єдності, сили і свободи. Державний Прапор – це наша святиня, гордість, вічно жива пам’ять про героїчне минуле України. 
Символічно, що ми святкуємо День Державного Прапора напередодні Дня Незалежності. Сьогодні наші захисники і захисниці йдуть у бій проти російських окупантів під синьо-жовтим стягом, вивішують його на адміністративних будівлях звільнених від загарбників українських сіл і селищ, містечок і великих міст. 

Висловлюємо щиру вдячність мужнім українським воїнам, які героїчно боронять нашу державу, захищають її національні інтереси. Віримо, що у найближчому майбутньому Державний Прапор вільно майорітиме у кожному куточку України як символ нашої єдності та незалежності. 

Шановні жителі Мар’їнської громади, у цей урочистий день бажаємо вам міцного здоров’я, родинної злагоди, сил та наснаги в усіх справах. Нехай ваше життя буде мирним, як блакитне безхмарне небо, та щедрим, як родючі пшеничні поля України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь