A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Меморандум про співпрацю підписали начальник Мар’їнської міської військової адміністрації Юрій Григулець та начальник Покровської районної військової адміністрації Володимир Замотаєв

Дата: 19.10.2022 16:06
Кількість переглядів: 167

Сьогодні,  19 жовтня  2022 року, начальник Мар’їнської міської військової адміністрації Юрій Григулець та  начальник Покровської районної  військової  адміністрації  Володимир  Замотаєв  підписали  Меморандум про співпрацю , метою якого є забезпечення певних потреб, прав та свобод мешканців Донеччини – внутрішньо переміщених осіб, які вимушено залишили або покинули своє місце проживання та перемістилися до інших більш безпечних регіонів України; їх підтримка, забезпечення умов для здійснення волонтерської діяльності шляхом організації гуманітарних штабів (центрів, хабів) у містах, до яких виїхали мешканці Донецької області.

 У меморандумі зазначається, що гуманітарні штаби, організовані будь-якою зі Сторін у будь-якому місті України, будуть опікуватися проблемами мешканців Донеччини, не зважаючи на те, з якої саме вони громади. При організації гуманітарних штабів Сторони домовилися спільно проводити пошук приміщень із залученням представників місцевих територіальних громад та волонтерів для роботи у цих штабах, здійснювати пошук джерел надання допомоги ВПО, організовувати роботу щодо обліку осіб, які потребують соціальної (гуманітарної) допомоги, створювати умови для діяльності хабів. 

Створення таких центрів допоможе підтримувати зв'язок з переселеними мешканцями Донеччини та оперативно вирішувати їх проблеми. Незабаром гуманітарний хаб запрацює у м.Кропивницькому, за поданням Покровської військової адміністрації подібний центр планують відкрити і у м.Біла Церква, до якої тимчасово переселилися близько 11 тисяч мешканців Донеччини.

На даний час за ініціативою Мар’їнської міської військової адміністрації ведеться робота по створенню гуманітарного хабу у м.Дніпро.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь