Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Консалтинговий центр продовжує роботу

Дата: 02.02.2023 13:48
Кількість переглядів: 90

31 cічня в рамках роботи Консалтингового центру Мар’їнського районного центру зайнятості відбувся вебінар з бізнеспланування. Шукачів роботи запросили обговорити питання планування власної справи. До заходу долучились діючі підприємці та соціальні партнери служби зайнятості.

Фахівчиня центру зайнятості розповіла про послуги, що надаються у Консалтинговому центрі зацікавленим у створенні власної справи. З учасниками вебінару обговорили бізнес ідеї та можливість їх реалізації, розглянули тему оподаткування та сплати єдиного внеску.Слухачі отримали поради щодо бізнес-планування, стосовно визначення продукту, послуг та побудови маркетингової стратегії.

Для залучення додаткових коштів до свого бізнесу фахівчиня порадила слухачам стати учасниками грантових програм від держави. З 1 липня 2022 року держава започаткувала систему мікрогрантів для українських підприємців “єРобота” https://cutt.ly/22wBqzt. Вона спрямована на допомогу у відкритті нової справи, розвитку вже активного бізнесу, створенні стартапів та навчанні. Отримати гранти можуть як підприємці-початківці, так і люди, що вже мають досвід у бізнесі. Подача заявки на грант здійснюється через Портал Дія. Учасники ознайомилися з особливостями оформлення та подання заяв до грантових програм.

На завершення вебінару фахівчиня презентувала електронні сервіси, які будуть корисні для ведення бізнесу: Дія. Бізнес https://business.diia.gov.ua, Ресурсний центр Гурт https://gurt.org.ua, Слухачі отримали відповіді на запитання, які надсилали в чат протягом заходу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь