A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Успішна самопрезентація - пришвидшення працевлаштування

Дата: 21.02.2023 18:12
Кількість переглядів: 160

21 лютого для клієнтів Мар’їнського районного центру зайнятості   проведено вебінар на тему «Удосконалення власного портфоліо».

Безробітні опанували навички створення портфоліо власних професійних умінь, знань, навчились демонструвати свої найкращі професійні якості та досягнення. Разом з учасниками обговорено технології створення відеорезюме. Профконсультантка Юлія познайомила присутніх з онлайн сервісами, на яких за допомогою шаблону можливо створити власну презентацію професійного досвіду та розповіла про методи розповсюдження даного інструменту самопрезентації, про його переваги.

     «Сьогодні на ринку праці виграє той, хто вміє презентувати свої професійні навички, зробити собі гарну рекламу», - наголосила Юлія.  Так, безробітна пані Вікторія звернулася до центру зайнятості за допомогою у пошуку роботи. Звільнившись з останнього місця роботи, вона спрямувала всі сили на пошук вакансій  в Інтернеті та через знайомих. Але всі зусилля виявилися марними. Тоді кар’єрний радник запропонував взяти участь у онлайн заходах: презентації послуг з професійного навчання, тренінгу з пошуку роботи «Удосконалення власного портфоліо». Фахівці служби зайнятості допомогли створити сучасну і найбільш популярну форму самопрезентації –портфоліо.  І молода жінка вже  сміливо почала застосовувати  різні підходи до зацікавлення потенційних роботодавців, як то: резюме та   портфоліо. І коли з’явилася вакансія «контролер верстатних робіт» Вікторія одразу направила своє порфоліо і була запрошена до роботодавця. Після  вдалої співбесіди дівчина працевлаштувалась за омріяною професією. І дійсно, саме портфоліо, яке відображає всі досягнення шукача роботи і висловлює оцінку готовності до професійної кар'єри стає у нагоді при працевлаштуванні.

«Конкуренція серед шукачів роботи збільшується і зацікавити роботодавця стає дедалі складніше, отже, актуальність створення власного унікального портфоліо з кожним днем невпинно зростає», - зазначила профконсультантка.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь