A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Відкривай власний бізнес: забезпечуй себе та підтримуй Україну

Дата: 22.02.2023 14:56
Кількість переглядів: 103

22 лютого в рамках роботи Консалтингового центру  у Мар’їнському районному центрі зайнятості проведено вебінар для пошукачів роботи з питань організації та розвитку власного бізнесу.

Часто для того, щоб наважитися почати власну справу, потрібно лише надихнутися досвідом тих, хто вже успішно створив власний бізнес, та отримати певну сукупність практичних знань і навичок. Саме про це й говорила зі слухачами фахівчиня центру зайнятості  Лариса Часник.

У ході проведення вебінару учасники отримали допомогу у самовизначенні себе, як успішних підприємців, розвинули навички з підприємницької діяльності.

Для більш детального навчання з основ підприємництва та опанування знань для подальшої організації бізнесу фахівчиня порекомендувала  учасникам програму “Я - підприємець”. Таке навчання стало можливим завдяки роботі новітнього онлайн сервісу «Національний кадровий резерв»https://ukrnkr.in.ua/. Цей навчальний контент складається з мультимедійних курсів у міжнародному форматі SCORM і майстер-класів провідних бізнес-тренерів.

Для залучення додаткових коштів до свого бізнесу слухачі ознайомились з проєктом «єРобота»https://cutt.ly/22wBqzt. Завдяки проєкту можна швидко та зручно дізнатися про всі напрямки грантових програм, умови участі та історії успіху підприємців, які отримали кошти для розвитку своєї справи.

На завершення вебінару фахівчиня презентувала електронні сервіси, які будуть корисні для ведення бізнесу: Дія.Бізнес https://business.diia.gov.ua, та Ресурсний центр Гурт https://gurt.org.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь