A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Роботодавцям – про активні програми служби зайнятості

Дата: 18.05.2023 14:35
Кількість переглядів: 110

18 травня консультант роботодавця Юлія Цілувальник провела вебінар для підприємців Мар’їнської та Курахівської територіальних громад. Метою зустрічі було інформувати роботодавців про активні програми служби зайнятості.

Юлія зазначила, що підприємці є рушійною силою розвитку економіки України, тому створення сприятливих умов для розвитку бізнесу є одним із пріоритетів державної політики. Фахівчиня детально поінформувала учасників вебінару про умови та механізм надання компенсаційних виплат на оплату праці за працевлаштування безробітних  з числа ВПО, учасників АТО, людей з інвалідністю, осіб передпенсійного віку та молоді, повідомила про можливість отримання компенсації єдиного соціального внеску за працевлаштування на нове робоче місце безробітних, що мають додаткові гарантії у сфері працевлаштування або не можуть працевлаштуватись понад 6 місяців. Окремо консультантка познайомила роботодавців із порядком надання допомоги по частковому безробіттю через зупинення (скорочення) виробництва (https://bit.ly/45mqMbU).

Юлія також нагадала про запроваджені державою гранти в рамках урядової програми «єРобота» (https://erobota.diia.gov.ua) та програму «Доступні кредити 5-7-9%» (https://5-7-9.gov.ua).

Учасники вебінару дізналися про можливість організації підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації безробітних під замовлення роботодавців у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. У ході спілкування підприємці отримали розгорнуті відповіді запитання.

Фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості і надалі надаватимуть інформаційну підтримку представникам підприємств та підприємцям, оскільки обізнаність роботодавців дозволяє покращити ситуацію на ринку праці та сприяє зменшенню кількості безробітних мешканців наших громад.

Фото без опису 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь