Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Шукаєте роботу – завітайте на ярмарок!

Дата: 02.06.2023 15:30
Кількість переглядів: 64

1 червня фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості організували та провели у дистанційному форматі онлайн-ярмарок вакансій для безробітних Мар’їнської та Курахівської територіальних громад. На заході свої актуальні вакансії презентували представники КНП «Курахівська міська лікарня», КП «Курахівзеленбуд» Курахівської міської ради, ТОВ «Елвіко-Гігант».

Під час заходу пошукачів роботи поінформували щодо діяльності підприємств, місця проведення робіт, вимог до кандидатів та розміру заробітної плати. Наразі роботодавцям потрібні сестра медична / брат медичний, підсобні робітники, водії автотранспортних засобів.

Учасники ярмарку не тільки дізналися про вакансії, але й змогли подати резюме та презентувати себе роботодавцям. Наприкінці заходу пошукачі роботи отримали відповіді на свої запитання від представників підприємств. За результатами заходу семи особам було видано направлення на працевлаштування, ще троє отримали запрошення на співбесіду.

Сьогодні робота кожного – це внесок в нашу спільну перемогу. Щиро радіємо тому, що ще семеро мешканців наших громад знайшли роботу завдяки ярмарку вакансій та стали бійцями трудового фронту.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь