Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Служба зайнятості допомагає вирішувати кадрові питання

Дата: 06.06.2023 12:20
Кількість переглядів: 66

2 червня консультант роботодавця Мар’їнського районного центру зайнятості Юлія Цілувальник провела робочу зустріч з представницею ТОВ Агрофірма «Агропромсервіс» з метою  інформування про послуги та активні програми служби зайнятості.

У ході зустрічі консультантка з’ясувала потреби роботодавця в кадрах. Підприємство працює в галузі сільского господарства та тваринництва. Оскільки сільскогосподарські роботи поступово набирають обертів, агрофірма відчуває нестачу кадрів. Юлія запропонувала допомогу щодо укомплектування підприємства персоналом та розповіла про можливість проведення професійного навчання під замовлення роботодавця.

Окремо фахівчиня зупинилася на питанні працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Вона розповіла про можливість отримати компенсацію витрат на сплату заробітної плати за працевлаштування громадян, які мають статус ВПО.  Роз’яснила умови та строки виплати компенсації, порядок подання документів. Під час зустрічі представниця роботодавця була також ознайомлена з іншими активними програмами служби зайнятості, націленими на підтримку роботодавців, збереження та створення нових робочих місць.

Наприкінці зустрічі представниця роботодавця подала звіт 3-ПН. Тепер до роботи підключаться рекрутери, щоб підібрати серед безробітних клієнтів центру зайнятості кандидатів на вакансію відповідно до вимог роботодавця.

Сподіваємося, що, налагоджена співпраця фахівців центру зайнятості та роботодавців дозволить задовольнити потреби підприємств у кадрах, зменшити напругу на ринку праці та оперативно вирішувати питання працевлаштування мешканців Курахівської та Мар’їнської громад.

Фото без опису 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь