Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Сучасне резюме – успішне працевлаштування

Дата: 06.06.2023 17:16
Кількість переглядів: 51

6 червня у Мар’їнському районному центрі зайнятості відбувся профконсультаційний вебінар «Створення унікального інтерактивного резюме за допомогою новітнього онлайн сервісу «Національний кадровий резерв».

Фахівець центру зайнятості Юлія Могукало ознайомила присутніх з деталями складання сучасного резюме, його структурою та способами використання.   Також  профконсультантка нагадала про новітній онлайн сервіс «Національний кадровий резерв», який за допомогою штучного інтелекту сприятиме українцям знайти роботу та створити  інтерактивне резюме.  Даний вид презентації дозволить пошукачу роботи мати перевагу у роботодавця перед іншими претендентами зі стандартним резюме, адже містить саме ту інформацію, яка потрібна рекрутеру для розуміння відповідності до вимог актуальної вакансії. 

Фахівчиня центру зайнятості звернула увагу присутніх, що резюме  – один із найефективніших інструментів пошуку роботи. Це короткий виклад найбільш важливих для потенційного роботодавця фактів вашої біографії, в основному пов'язаних із вашим досвідом роботи, навичками й знаннями. На прочитання резюме в середньому витрачається не більше 1–2 хвилин, тому дуже важливо відразу привернути увагу роботодавця, зацікавити його й спонукати призначити вам інтерв'ю. При створенні резюме потрібно пам'ятати про те, що воно стане вашою візитівкою й повинне виділяти вас з усього потоку людей, які шукають роботу.  «Знання, отримані під час заходу допоможуть створити успішне резюме і прискорити бажане працевлаштування»,- наголосила  профконсультантка Юлія.

Впровадження службою зайнятості таких вебінарів, відповідно до їх тематики, допомагають безробітним формуванню практичних навичок написання резюме і ефективного його використання у пошуку роботи.   Єдиний портал вакансій Державної служби зайнятості https://jobportal.dcz.gov.ua/.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://bit.ly/38Z2E6I.

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh .

Онлайн сервіс «Національний кадровий резерв» https://ukrnkr.in.ua/

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь