Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Мар’їнської МВА Людмила Панченко перемогла у номінації «Берегиня Миру» Всеукраїнського конкурсу «Жінка, що виховує націю»

Дата: 08.06.2023 13:21
Кількість переглядів: 297

Жінка – берегиня роду, вона плекає наше майбутнє. На сьогоднішній день у суспільстві простежується значна роль сучасної жінки в історії України, жінки-вчительки, талановитої, успішної, з активною життєвою позицією, з умінням реалізувати себе у своїх творчих намірах, викликати суспільний інтерес до своїх здібностей, бути взірцем наслідування через свій професіоналізм для вихованців, колег, батьків.

Нещодавно відбувся Перший Підсумковий етап Всеукраїнського конкурсу «Жінка, що виховує націю», розпочатого ще до повномасштабної війни, у січні 2022 року. В НВК №157 м.Києва відбулось нагородження учасниць проєкту «Жінка, що виховує націю», започатковане КЗ «Навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа І-ІІ ступенів – ліцей» №157 в особі директорки Тетяни Єрмак, віце-президента БО БФ «Здорове дитинство без меж» Тетяни Репеде, приурочений до Дня захисту дітей.

У номінації «Берегиня Миру» перемогла начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Мар’їнської міської військової адміністрації Людмила Панченко - віддана своїй справі жінка, педагогиня, яка за період воєнного часу стала активною експерткою та провідником багатьох конкурсів та новацій проєкту «Жінка, що виховує націю» і ввійшла до складу експертної ради Всеукраїнського конкурсу з правового просвітництва «Конституція для всіх: і великих, і малих».

Щиро вітаємо Людмилу Анварівну з перемогою в конкурсі та заслуженою нагородою!

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь