Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Ігор Мороз провів брифінг за підсумками обласного засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Дата: 12.09.2023 17:50
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

В.о. голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз розповів сьогодні на брифінгу про результати засідання представників Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, яке пройшло сьогодні у нашій області в новому форматі. Саме на Донеччині вперше в рамках Конгресу провели засідання місцевих влад однієї конкретно взятої області для спільної роботи над проблемами регіону в цілому.

Ігор Мороз докладно розповів про основні питання, що були розглянуті на засіданні. Це і розмінування деокупованих територій, і формування та наповнення місцевих бюджетів в умовах війни, відновлення демографічних реєстрів і надання доступу жителям області до адміністративних послуг. Йшла мова і про переробку будівельного сміття на пошкоджених і зруйнованих об’єктах, його утилізацію та повторне використання. На засіданні було визначено першочергові напрямки роботи та конкретні кроки для їх реалізації. 

На брифінгу також було надано низку відповідей на питання журналістів, що стосувалися, серед іншого, підготовки області до опалювального сезону, можливих кадрових змін та перспектив створення нових місцевих військових адміністрацій, кількості цивільних мешканців, що зараз перебувають в області, тощо.

Повністю ознайомитися з відеозаписом брифінгу та дізнатися цікаві деталі ви можете ознайомитися нижче:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь